KILDEN

Jeg har lige været på 1 uges ferie i Cornwall og Devon. Jeg bliver altid overrasket over hvor smukt der er i det sydlige England. Fra smukke sandstrande til rå klipper og bjergtagende haver. Det føles som om alt er mere frodigt og grønt.

 

Området indbyder til vandreture og der er jo ikke noget som at røre sig, når man samtidigt har noget smukt at kigge på. Det blev til mange daglige ture i de skønne landskaber. Ren wellness og healing for både krop og sjæl!

Vi sluttede turen af med 2 dage i Glastonbury. Vi besøgte bla The Chalice Well and Gardens. Chalice Well er en hellig kilde. Vandet er meget jernholdigt og har en healende effekt. Skal drikkes på homøopatisk vis – kun 7 dråber i et glas vand.

 

Jeg kan godt forstå, at folk valfarter til dette spirituelle sted for at meditere og mærke de virkelig skønne energier. Mens jeg stod ved brønden og mærkede energierne som strømmede ud fra stedet og ind i min krop, tænkte jeg på kilden til det gode liv. Kilden til healing.

Kilden er i os selv. Kilden til kærlighed og frihed. Frihed fra selvbebrejdelse, selvhad og begrænsende overbevisninger. Friheden finder vi ved at lade kærlighed skinne på de dæmoner vi kæmper med og imod. På den måde kan vi sætte den healende kraft, der findes i os alle, fri og få energierne til at flyde. Namaste!