Fjernhealing!

I kommende weekend skal jeg på Reiki II kursus for at blive indviet i fjernhealing.

Jeg glæder mig helt vildt til at stifte bekendtskab med fjernhealingen indenfor Reiki.

Indtil videre har jeg praktiseret fjernhealing ved hjælp af sjælekontakt og mine naturlige evner som healer. Det er meget powerfuldt og jeg har haft nogle ret fantastiske og healende oplevelser med de personer jeg har fjernhealet.

Nu er det tid til at komme yderligere power på healingen og jeg glæder mig så meget til at kunne nå længere ud i verden med min reiki healing!

 

Kærlighed fra himlen!

Jeg har lige læst en fantastisk bog af Lorna Byrne: Kærlighed fra himlen. Hun er et meget inspirerende og varmt menneske, som vi alle kan lære noget af. Hun har gennem hele sit liv haft englekontakt på godt og ondt og i sine bøger beskriver hun nogle af sine oplevelser med englene.

Hendes liv har ikke været en dans på roser, men hun har gennem sit liv formået at bevare kærligheden og tilgivelsen i sit hjerte. Det synes jeg er beundringsværdigt og også meget livsbekræftende. Jeg er især faldet over disse smukke tanker:

‘At glæde sig over livet er en beslutning, vi alle er nødt til at træffe, uanset hvor vanskelig vores situation virker. Vi er nødt til at træffe en bevidst beslutning om at elske livet. Det sker ikke af sig selv, og ingen anden kan gøre det for os.’

Jeg kan kun anbefale at læse hendes bøger. Man får som læser et stærkt tiltrængt håb for vores klodes overlevelse.

Jeg har selv haft daglig kontakt til englene de senere år. Især har jeg haft stor glæde af kontakten til min skytsengel. De skønne væsner er omkring os hele tiden og vil så gerne hjælpe os. Vi behøver bare at spørge dem!

Prøv det!