Klar til fjernhealing!

Når jeg fjernhealer dig, kan jeg ‘nå’ dig uanset hvor du befinder dig i verden. Det eneste jeg skal bruge er dit fulde navn og fødselsdato for at ‘oprette’ forbindelsen mellem os. Fordelen ved at få  Reiki fjernhealing er at du kan ligge hjemme hos dig selv i fred og ro og modtage den healing du har brug for.

Det kan være rart i en travl hverdag, ikke at skulle møde op et bestemt sted, men at man blot kan være hjemme hos sig selv.

En fjernhealing tager ca. 30 min og det kræver ikke andet end at man er i rolige, trygge omgivelser og at man kan slappe af, mens man modtager. Ligesom ved al anden healing, er det meget vigtigt at man efterfølgende drikker en masse vand for at rense eventuelle urenheder og affaldsstoffer ud af kroppen.

Vi kan alle opleve at vores liv ikke er i flow og have en følelse af ubalance. At få denne opmærksomhed og komme til den erkendelse, er det første skridt mod at kunne skabe forandring. Det kan være en udfordring og kræve stort mod at skabe forandring i sit liv. Her kan Reiki være en god støtte.

Reiki har så mange skønne egenskaber og blot for at nævne par eksempler, så kan Reiki være med til at

  •  hæve dit energi niveau
  •  støtte kroppens selvhelbredende kræfter
  •  afhjælpe stress
  •  støtte gennem sorg og kriser
  •  smertelindre
  •  dæmpe angst og uro
  •  afhjælpe søvnproblemer
    Hvis du kan nikke genkendende til nogle af ovenstående punkter, så ring til mig på 25 62 03 07 og bestil tid eller få en snak om hvad jeg kan gøre for dig og din livskvalitet.

 

Kærlighed fra himlen!

Jeg har lige læst en fantastisk bog af Lorna Byrne: Kærlighed fra himlen. Hun er et meget inspirerende og varmt menneske, som vi alle kan lære noget af. Hun har gennem hele sit liv haft englekontakt på godt og ondt og i sine bøger beskriver hun nogle af sine oplevelser med englene.

Hendes liv har ikke været en dans på roser, men hun har gennem sit liv formået at bevare kærligheden og tilgivelsen i sit hjerte. Det synes jeg er beundringsværdigt og også meget livsbekræftende. Jeg er især faldet over disse smukke tanker:

‘At glæde sig over livet er en beslutning, vi alle er nødt til at træffe, uanset hvor vanskelig vores situation virker. Vi er nødt til at træffe en bevidst beslutning om at elske livet. Det sker ikke af sig selv, og ingen anden kan gøre det for os.’

Jeg kan kun anbefale at læse hendes bøger. Man får som læser et stærkt tiltrængt håb for vores klodes overlevelse.

Jeg har selv haft daglig kontakt til englene de senere år. Især har jeg haft stor glæde af kontakten til min skytsengel. De skønne væsner er omkring os hele tiden og vil så gerne hjælpe os. Vi behøver bare at spørge dem!

Prøv det!