Corona, indsigt og håb

Corona har ændret mange ting.  Ændret mit perspektiv – måden jeg møder andre mennesker på.

Jeg har aldrig før bekymret mig i mødet med andre – på jobbet, i supermarkedet, hos frisøren. Nu sidder der en lille abe på min skulder og hvisker mig en lille frygt i øret. En frygt for at det menneske jeg står overfor kan smitte mig med en virus. Det er ubehageligt og kan være svært at håndtere.

Der er dog også så meget godt at lære af denne virus og denne tid.

Vi har brugt mere tid sammen som familie. Vi har haft mere tid til tanke og eftertanke. Fået pulsen ned og kreativiteten op. Vi har mødtes på andre måder og mange har fået nye og sunde vaner – både hvad angår madvaner og mere motion – bla. i form af gåture i naturen.

Der har været tid til at kede sig – og det er vigtigt en gang i mellem at kede sig. Så lader man tankerne flyde og sætter hastigheden ned og det er sindsyg vigtigt for at kunne mærke sig selv og lære sig selv bedre at kende.

Jeg har selv været lidt mentalt overvældet og udfordret af det hele. Har været frygtsom når jeg har været ’ude i samfundet’, men har til gengæld elsket at være og arbejde hjemme i mit personlige refugium. Jeg har brugt de mange uger hjemme til at starte en ny vane med at motionere hver morgen og at finde tid til meditation og selvhealing (næsten) hver dag. Det er ubeskriveligt hvad det har givet af velvære, tilfredshed og ro til at komme helskindet igennem en mærkelig og mentalt udfordrende tid.

Jeg håber virkelig at vi alle vil tage de positive ting denne tid har bragt os, til os. Jeg håber at vi også fremadrettet vil være bedre til at passe på hinanden. Bedre til at passe på natur og miljø ved at rejse mindre og at arbejdsgiverne vil benytte sig mere af at kunne lade medarbejdere arbejde hjemmefra. At kreativiteten og opfindsomheden vil fortsætte med at blomstre. Men især ønsker jeg at vi vågner op og tænker på om vores liv kan leves på en anden måde end hidtil – at vi vil være mindre selvcentrerede og tænke mere holistisk – tænke på at vores handlinger påvirker vores klima, vores klode, vores børns fremtid.

Vi har fået en fantastisk indsigt igennem denne krise – jeg håber at vi agerer på den!

Jeg har i denne tid givet en del reiki fjernhealing. Det er jo en fantastisk gave at kunne ’connecte’ på afstand og jeg har elsket at kunne gøre det stadig på trods af omstændighederne. Reiki er et fantastisk redskab til at skabe ro i en overvældende situation.

Mange er skeptiske med hensyn til fjernhealing og har svært ved at forstå hvordan det kan lade sig gøre og OM det kan lade sig gøre. Faktisk har jeg konstateret at fjernhealing er en vanvittig stærk oplevelse og jeg har virkelig mærket energierne arbejde. Og så er det jo skønt at vide at det virker i den ’anden ende’.

 

Reiki Healing for alle – prøv det!

Reiki Healing for alle!

Jeg møder en masse tvivlere på min vej. Hvad er Reiki? – kan det hjælpe mig? – mon det er noget for mig? – ved ikke helt?

Det er helt naturligt at have en skepsis overfor det ukendte, så jeg vil her ridse noget af det op som Reiki Healing kan gøre for dig:

*skabe balance i krop, sind og sjæl

* udrense giftstoffer

* hjælpe kroppen til at heale sig selv

* fjerne blokeringer og spændinger

* reducere stress

* styrke immunforsvar

Som en klient sagde, så er en behandling ’som at trække stikket ud’. Man falder hen, kroppen slapper fuldstændig af og tankerne flyder og slipper og man får en skøn ro i kroppen.

Så hvis du synes, at du har behov for at støtte din krop i ovenstående, så kører jeg i hele oktober måned et meget skarpt tilbud. Du skal nemlig kun betale 200,- for en fuld behandling (normalpris 595/fjernhealing 400).

Det er virkelig en fantastisk chance for at se hvad jeg gennem Reiki healing kan hjælpe dig med. Så gør noget godt for dig selv og ring på 25 62 03 07 for at bestille en tid.

Varme hilsner

Anette

Klar til fjernhealing!

Når jeg fjernhealer dig, kan jeg ‘nå’ dig uanset hvor du befinder dig i verden. Det eneste jeg skal bruge er dit fulde navn og fødselsdato for at ‘oprette’ forbindelsen mellem os. Fordelen ved at få  Reiki fjernhealing er at du kan ligge hjemme hos dig selv i fred og ro og modtage den healing du har brug for.

Det kan være rart i en travl hverdag, ikke at skulle møde op et bestemt sted, men at man blot kan være hjemme hos sig selv.

En fjernhealing tager ca. 30 min og det kræver ikke andet end at man er i rolige, trygge omgivelser og at man kan slappe af, mens man modtager. Ligesom ved al anden healing, er det meget vigtigt at man efterfølgende drikker en masse vand for at rense eventuelle urenheder og affaldsstoffer ud af kroppen.

Vi kan alle opleve at vores liv ikke er i flow og have en følelse af ubalance. At få denne opmærksomhed og komme til den erkendelse, er det første skridt mod at kunne skabe forandring. Det kan være en udfordring og kræve stort mod at skabe forandring i sit liv. Her kan Reiki være en god støtte.

Reiki har så mange skønne egenskaber og blot for at nævne par eksempler, så kan Reiki være med til at

 •  hæve dit energi niveau
 •  støtte kroppens selvhelbredende kræfter
 •  afhjælpe stress
 •  støtte gennem sorg og kriser
 •  smertelindre
 •  dæmpe angst og uro
 •  afhjælpe søvnproblemer
  Hvis du kan nikke genkendende til nogle af ovenstående punkter, så ring til mig på 25 62 03 07 og bestil tid eller få en snak om hvad jeg kan gøre for dig og din livskvalitet.

 

Fjernhealing!

I kommende weekend skal jeg på Reiki II kursus for at blive indviet i fjernhealing.

Jeg glæder mig helt vildt til at stifte bekendtskab med fjernhealingen indenfor Reiki.

Indtil videre har jeg praktiseret fjernhealing ved hjælp af sjælekontakt og mine naturlige evner som healer. Det er meget powerfuldt og jeg har haft nogle ret fantastiske og healende oplevelser med de personer jeg har fjernhealet.

Nu er det tid til at komme yderligere power på healingen og jeg glæder mig så meget til at kunne nå længere ud i verden med min reiki healing!

 

Kærlighed fra himlen!

Jeg har lige læst en fantastisk bog af Lorna Byrne: Kærlighed fra himlen. Hun er et meget inspirerende og varmt menneske, som vi alle kan lære noget af. Hun har gennem hele sit liv haft englekontakt på godt og ondt og i sine bøger beskriver hun nogle af sine oplevelser med englene.

Hendes liv har ikke været en dans på roser, men hun har gennem sit liv formået at bevare kærligheden og tilgivelsen i sit hjerte. Det synes jeg er beundringsværdigt og også meget livsbekræftende. Jeg er især faldet over disse smukke tanker:

‘At glæde sig over livet er en beslutning, vi alle er nødt til at træffe, uanset hvor vanskelig vores situation virker. Vi er nødt til at træffe en bevidst beslutning om at elske livet. Det sker ikke af sig selv, og ingen anden kan gøre det for os.’

Jeg kan kun anbefale at læse hendes bøger. Man får som læser et stærkt tiltrængt håb for vores klodes overlevelse.

Jeg har selv haft daglig kontakt til englene de senere år. Især har jeg haft stor glæde af kontakten til min skytsengel. De skønne væsner er omkring os hele tiden og vil så gerne hjælpe os. Vi behøver bare at spørge dem!

Prøv det!

 

1 gratis Reiki behandling

Så er en fantastisk sommerferie ovre og jeg glæder mig til at komme i gang med Reiki igen. Jeg har valgt at forære 1 Reiki behandling væk hvis man bestiller 4 behandlinger.

Så hvis

 • du er træt og trænger til at få et energi-boost
 • du vil styrke dit immunforsvar
 • tankerne har overtaget og du ikke kan finde ro
 • har smerter
 • du er stresset og trænger til at ‘trække håndbremsen’
 • du har søvnproblemer
 • du leder efter harmoni mellem krop og sjæl
 • du kæmper med noget helt andet

  kontakt mig på 25 62 03 07 og bestil en tid eller hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig.
  Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.

  Kærlige hilsner
  Anette

KILDEN

Jeg har lige været på 1 uges ferie i Cornwall og Devon. Jeg bliver altid overrasket over hvor smukt der er i det sydlige England. Fra smukke sandstrande til rå klipper og bjergtagende haver. Det føles som om alt er mere frodigt og grønt.

 

Området indbyder til vandreture og der er jo ikke noget som at røre sig, når man samtidigt har noget smukt at kigge på. Det blev til mange daglige ture i de skønne landskaber. Ren wellness og healing for både krop og sjæl!

Vi sluttede turen af med 2 dage i Glastonbury. Vi besøgte bla The Chalice Well and Gardens. Chalice Well er en hellig kilde. Vandet er meget jernholdigt og har en healende effekt. Skal drikkes på homøopatisk vis – kun 7 dråber i et glas vand.

 

Jeg kan godt forstå, at folk valfarter til dette spirituelle sted for at meditere og mærke de virkelig skønne energier. Mens jeg stod ved brønden og mærkede energierne som strømmede ud fra stedet og ind i min krop, tænkte jeg på kilden til det gode liv. Kilden til healing.

Kilden er i os selv. Kilden til kærlighed og frihed. Frihed fra selvbebrejdelse, selvhad og begrænsende overbevisninger. Friheden finder vi ved at lade kærlighed skinne på de dæmoner vi kæmper med og imod. På den måde kan vi sætte den healende kraft, der findes i os alle, fri og få energierne til at flyde. Namaste!

FORÅR!

Endelig forår!

FORÅR! – jeg elsker forår!

Træer og buske springer ud. Blomster pibler op af jorden.Tid til at plante forårsblomster og nyde synet af dem i den spæde forårssol.

Jeg elsker at ’komme på græs’, som min mand så sødt udtrykker det. For mig er der noget smukt og meditativt ved at forbinde mig med Moder Jord og gøre højbedene klar til krydderurter og grøntsager.

Foråret er en frisk start. Tid til at få ryddet op og ud på såvel det fysiske som det mentale plan. Vi gør hovedrent, lufter sengetøj, åbner døre og vinduer på vid gab og inviterer den friske og lune forårsluft ind for at rense den tunge vinterluft ud.

Vi skal også huske at gøre ’hovedrent’ i vores krop og sind. Reiki Healing er en fantastisk måde, at få boostet kroppens evne til selvhealing og få fornyet energi og glæde ind i hverdagen. Forkæl dig selv, få renset ud i gamle tankemønstre og få optimeret cellerne i din krop. Luk lyset ind og nyd livet!

Jeg tilbyder i april og maj 1 times Reiki healing til 400,- (normalpris 595,-) Bestil tid allerede i dag på 25 62 03 07.

Jeg glæder mig til at arbejde med dig!