FORÅR!

Endelig forår!

FORÅR! – jeg elsker forår!

Træer og buske springer ud. Blomster pibler op af jorden.Tid til at plante forårsblomster og nyde synet af dem i den spæde forårssol.

Jeg elsker at ’komme på græs’, som min mand så sødt udtrykker det. For mig er der noget smukt og meditativt ved at forbinde mig med Moder Jord og gøre højbedene klar til krydderurter og grøntsager.

Foråret er en frisk start. Tid til at få ryddet op og ud på såvel det fysiske som det mentale plan. Vi gør hovedrent, lufter sengetøj, åbner døre og vinduer på vid gab og inviterer den friske og lune forårsluft ind for at rense den tunge vinterluft ud.

Vi skal også huske at gøre ’hovedrent’ i vores krop og sind. Reiki Healing er en fantastisk måde, at få boostet kroppens evne til selvhealing og få fornyet energi og glæde ind i hverdagen. Forkæl dig selv, få renset ud i gamle tankemønstre og få optimeret cellerne i din krop. Luk lyset ind og nyd livet!

Jeg tilbyder i april og maj 1 times Reiki healing til 400,- (normalpris 595,-) Bestil tid allerede i dag på 25 62 03 07.

Jeg glæder mig til at arbejde med dig!