Energiarbejde

Jeg har gennem den sidste års tid fjernhealet min gamle mor hver mandag. Mønsteret er fuldstændig det samme. Jeg ringer til hende kl 13 for at høre hvordan det går og hvad status på det hele er. Efter en lille samtale på et kvarters tid ringer vi af og min mor lægger sig på sin seng klar til at modtage fjernhealing.

Jeg nyder dette faste indslag på mine mandage og nyder især at det gør en stor forskel for min mor. I dagene efter sover hun meget bedre. Hun føler sig lettere i sin krop og hendes smerter mindskes til et niveau så hun fungerer bedre.

Jeg spurgte hende senest om hun stadig synes at healingen stadig gør en forskel for hende og hendes svar var: ‘det er fantastisk at jeg efter healingen kan rejse mig fra min seng, næsten uden at skulle støtte mig til noget’. Og ja, det er ret fantastisk. Hun er nemlig lige blevet 92 år.

Det er det jeg elsker allermest ved det energiarbejde jeg laver – når jeg er i stand til at gøre en forskel for et andet menneske. Det er utrolig givende og jeg nyder det hver gang. Det er selvfølgelig helt specielt, når jeg kan give lidt af livet tilbage til den kvinde som har givet mig mit.

Corona, indsigt og håb

Corona har ændret mange ting.  Ændret mit perspektiv – måden jeg møder andre mennesker på.

Jeg har aldrig før bekymret mig i mødet med andre – på jobbet, i supermarkedet, hos frisøren. Nu sidder der en lille abe på min skulder og hvisker mig en lille frygt i øret. En frygt for at det menneske jeg står overfor kan smitte mig med en virus. Det er ubehageligt og kan være svært at håndtere.

Der er dog også så meget godt at lære af denne virus og denne tid.

Vi har brugt mere tid sammen som familie. Vi har haft mere tid til tanke og eftertanke. Fået pulsen ned og kreativiteten op. Vi har mødtes på andre måder og mange har fået nye og sunde vaner – både hvad angår madvaner og mere motion – bla. i form af gåture i naturen.

Der har været tid til at kede sig – og det er vigtigt en gang i mellem at kede sig. Så lader man tankerne flyde og sætter hastigheden ned og det er sindsyg vigtigt for at kunne mærke sig selv og lære sig selv bedre at kende.

Jeg har selv været lidt mentalt overvældet og udfordret af det hele. Har været frygtsom når jeg har været ’ude i samfundet’, men har til gengæld elsket at være og arbejde hjemme i mit personlige refugium. Jeg har brugt de mange uger hjemme til at starte en ny vane med at motionere hver morgen og at finde tid til meditation og selvhealing (næsten) hver dag. Det er ubeskriveligt hvad det har givet af velvære, tilfredshed og ro til at komme helskindet igennem en mærkelig og mentalt udfordrende tid.

Jeg håber virkelig at vi alle vil tage de positive ting denne tid har bragt os, til os. Jeg håber at vi også fremadrettet vil være bedre til at passe på hinanden. Bedre til at passe på natur og miljø ved at rejse mindre og at arbejdsgiverne vil benytte sig mere af at kunne lade medarbejdere arbejde hjemmefra. At kreativiteten og opfindsomheden vil fortsætte med at blomstre. Men især ønsker jeg at vi vågner op og tænker på om vores liv kan leves på en anden måde end hidtil – at vi vil være mindre selvcentrerede og tænke mere holistisk – tænke på at vores handlinger påvirker vores klima, vores klode, vores børns fremtid.

Vi har fået en fantastisk indsigt igennem denne krise – jeg håber at vi agerer på den!

Jeg har i denne tid givet en del reiki fjernhealing. Det er jo en fantastisk gave at kunne ’connecte’ på afstand og jeg har elsket at kunne gøre det stadig på trods af omstændighederne. Reiki er et fantastisk redskab til at skabe ro i en overvældende situation.

Mange er skeptiske med hensyn til fjernhealing og har svært ved at forstå hvordan det kan lade sig gøre og OM det kan lade sig gøre. Faktisk har jeg konstateret at fjernhealing er en vanvittig stærk oplevelse og jeg har virkelig mærket energierne arbejde. Og så er det jo skønt at vide at det virker i den ’anden ende’.