Krystaller

Krystaller har i tusindvis af år været brugt som dekoration og smykker og til beskyttelse, healing og meditationspraksis. Jeg har arbejdet med krystaller i en årrække. Det er et meget spændende univers og jeg har haft en del spændende oplevelser i arbejdet med og effekten af krystaller.

Jeg bruger krystaller både i forbindelse med meditation og som lommesten, når jeg synes jeg har brug for støtte til noget jeg arbejder med.

Min familie og især mine børn har over tid fået en del krystaller til hjælp og støtte. Især i forbindelse med eksaminer har de været brugt flittigt. Jeg omgiver mig med krystaller i mit hjem og især mit behandlingsrum er fyldt med de herlige sten og jeg elsker at eksperimentere med dem.

Jeg har deltaget i flere kurser for at bevæge mig dybere ind i forståelsen af krystallernes egenskaber og brugen af dem. Senest har jeg deltaget i et webinar med Doreen Virtue og Judith Lukomski og kan nu kalde mig ‘crystal reader’.

Det er ikke som sådan noget jeg bruger i min praksis, men mere en kær hobby, som er en fast bestanddel af min hverdag. Jeg kan slet ikke forestille mig at være foruden og jeg er altid klar på en snak om de smukke og magiske krystaller og deres potentiale.