Testimonials

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
Livsændrende!

Healing har altid stået for mig som noget temmeligt okkult og uhåndgribeligt, indtil jeg for nylig selv stiftede bekendtskab med det som led i behandling mod manglende overskud til at bekæmpe en fysisk ubalance i min krop.Jeg har nu fået 4 x healing, 1 i de fantastiske omgivelser på "Sundet" og 3 fjernhealinger.Healingen har for mig virket på samme måde hver gang. Den har taget mig tilbage til episoder i mit liv, som jeg nu kan se har virket hæmmende for at acceptere at være den, jeg er, og glædes over det og det at være til. Det har fået mig til at værdsætte og udnytte nogle personlige egenskaber som styrker, som jeg før så som svagheder. Jeg er blevet fri for den undertrykkelse, det lagde på min glæde, og det har fået mig til at hvile mere i mig selv og tro på det gode i mine omgivelser. Jeg har dermed også fået et større overskud til at kæmpe imod min nuværende fysiske ubalance.Jeg er fuld af varme tanker og taknemmelighed til Anette, og glæder mig til flere seancer, så jeg kan videregive min livsglæde til mine omgivelser.

Fuldstændig fantastisk behandler

Jeg har været til Reiki Healing hos Anette 4-5 gange og begyndte hos hende i efteråret, hvor jeg var ekstremt ramt af angst og stress med diverse symptomer som uro i kroppen, gele følelse over alt, uro i knæene, hjertebanken, tankemylder, depressions følelse osv, men gik så forbi Anettes hyggelige hus, hvor jeg så skiltet til Reiki healing. Jeg havde aldrig prøvet det før, men gik derind med et åbent sind. Først og fremmest bliver man mødt af Anette, som er det sødeste og varmeste menneske, som virkelig lytter og ser én og efter en lille snak lagde jeg mig op på briksen. Jeg kan ikke beskrive min krops tilstand, da Anette lagde hænderne på mig, jeg fik en indre ro og røg i et helt andet univers. Det var meget, meget befriende og fantastisk og jeg kunne ikke vente med at komme igen. Jeg fik adgang til mig selv på en helt ny måde og via reiki healing og en masse andet spirituelt samt mindfullness livsstil har jeg fået meget mere ro på. Jeg kan VARMT anbefale Anette, og jeg vil fortsætte med at komme hos hende i ny og næ.Knus Ida.

En ubeskrivelig oplevelse

Jeg er som udgangspunkt en anelse skeptisk, når det kommer til alternativ behandling. Men efter jeg fik noget akut opstået kløe over hele kroppen som ikke forsvandt med div. medikamenter, tog jeg alligevel chancen og kontaktede Anette.Anette foreslog, at vi prøvede fjern healing. Det var en yderst interessant oplevelse, og egentlig ret svær at beskrive. Under hele seancen følte jeg mig meget afslappet, på en utrolig behagelig måde. Efter Healingen mærkede jeg en usædvanlig indre ro, og efter en periode, uden særlig meget søvn (pga. kløe) sov jeg som en sten den aften.Et par dage efter mit ”møde” med Anette, var stort set alle mine knopper væk. Jeg kan derfor kun varmt anbefale at kontakte Anette, hun er virkelig dygtig til det hun laver.DBH Rikke