Min vej

Jeg har hele mit liv haft en stærk intuitiv kraft, der tit har hjulpet mig til de rigtige beslutninger. Jeg har hidtil arbejdet med salg og indkøb indenfor det private erhversliv, men har i tiltagende grad følt at der manglede noget i mit liv.

Denne følelse af ikke at være ‘hel’, startede min spirituelle rejse for godt 10 år siden. En eksistentiel krise fik mig til at kigge indad og fik vækket en lyst til/et behov for at søge efter min livsmission.

Jeg havde brug for at vide hvem jeg er og redefinere mig selv og min måde at leve på.

Min søgen spænder fra læsning af utallige bøger til webinarer i personlig udvikling. Jeg har deltaget i workshops og kurser omkring healing og krystaller og haft nogle fantastiske og lærerige oplevelser  med meget kompetente healere og medkursister. Bachs blomsterremedier har jeg også stiftet bekendskab med og bruger dem flittigt på familien.  Jeg har fået en stærk tilknytning til universet og en tro på at det hele tiden arbejder for os og med os. Jeg har en stærk tro på at engle og guider er med os og at vi bare skal invitere dem ind i vores liv, hvis vi behøver deres hjælp. Især er jeg glad for min skytsengel og for arbejdet med ærkeenglene Michael og Rafael, som har hjulpet mig meget med henholdsvis at give slip på ‘gammel bagage’ og at blive en bedre healer.

Senest er jeg blevet certificeret Reiki healer. Reiki healing er en fantastisk behandlingsform, der kan skabe balance både fysisk og mentalt og skubbe kroppen i retning af at heale sig selv. Jeg har prøvet på egen krop hvad healing kan og ved at det kan gøre en stor forskel for helbred og livskvalitet.

Det har været en fantastisk og lærerig rejse, hvor jeg har mødt en masse interessante mennesker som hver især har givet mig noget med på min videre vej. Jeg tror aldrig man bliver færdig med at søge nye veje og ny læring, men jeg har fundet en ny ro og harmoni i mit liv og er i dag meget klogere på hvem jeg er og hvordan jeg vil leve mit liv.

Jeg vil gerne gøre en forskel og  jeg glæder mig til at hjælpe dig!